.


.


.


Ny bloggadress....

Nu funderar jag på att byta bloggportal. Det har ändrats här så jag får inte upp några bilder längre och det känns ju sisådär då jag ska ha en sk fotoblogg. Några förslag till portal?

O


:D

Igår hade jag mitt prov, make up prov! Gissa om jag varit orolig och nervös... Och vet ni, nu är jag certifierad make up artist!!!!!! :D:D:D Jag är sååå glad så jag fattar det inte riktigt :D Jag kankse kan få jobba med sånt här! Sjukt roligt och låter fortfarande bara som en dröm. Nu har jag och missarna en massa mys :) Tända ljus och idol på tv, tyvärr med tråk Beatles men men..... Bättre nästa gång kankse. Imorgon ska jag börja sy mina gardiner jag tänkt jag ska fixa ordning till köket. Ska bli två liknande hissgardiner. Bilder kommer sen :) Hoppas Ni har en härlig fredagkväll! Nu är alla ikoner borta så jag kan inte lägga upp några bilder :( Någon som vet var de tagit vägen och hur jag gör??

Ojojoj

Inatt har jag inte sovit speciellt mycket alls kan jag lova..... Drömt om dagens aktiviteter verka natten. Hoppas ni sovit bättre! Whish me luck!!

Godmorgon! Frosten ligger på bilarna och b...

img_1281 (MMS)

Godmorgon! Frosten ligger på bilarna och balkongfönstren immar igen när jag öppnar gör att vädra. Solen är sakta på väg upp. Märks att även den är tröttare och tröttare varje vecka. :) Ha en bra måndag! Tjing


Godmorgon

Efterlängtade helg! Som vanligt :) Tyvärr tappade jag rösten helt igår och den lyser även idag med sin frånvaro. Dock så har det härliga snorerit hittat tillbaka och en hosta som håller mig vaken. Den började pocka på efter fem i morse. Så idag blir det att vara tyst igen (vilket inte är så lätt för mig) lite städ, tvätt och rensa svamp. Ha en härlig helg!

SMS-inlägg

img_0093 (MMS)


SMS-inlägg

img_0078 (MMS)


Fasters lilla egna spindelman 

img_0003 (MMS)

Fasters lilla egna spindelman 


Testing

Gör ett nytt test från telen :) Spännande att se hur det går.

Lite blandat

:) Nu kommer lite blandade bilder 
 
  
  
  
  
  
  

 
 
 
 
 

RSS 2.0