ONT!

I torsdags var jag till tandläkaren och drog min sista visdomstand... Ångrar mig nu, har så in i h*****e ont i munnen, från tinning ner till käken och vid tänderna.
Jag får ta och ringa och göra ett återbesök på måndag tror jag.... det här funkar inte, jag håller på att bli tokig.
Hoppas ni har en bra helg!

Påskpyssel

En början på mitt påskpyssel


e.l.f Cosmetics

Jag är så sugen på att beställa smink igen. En massa fransar, härligt somriga lip gloss och annat smått och gott. Jag kommer lägga upp några bilder på några av mina favoriter.

Primer e.l.fEye primer, jag har den "hudfärgade" men är väldigt sugen på att testa gold och pearl. Den sitter bra tycker jag och den kostar bara 16 kr.

e.l.f
Ögonskugga med mycket pigment, perfekt till en sotning tex, här är Drama, jag gillar även Luxe och Blue Moon. Även denna kostar bara 16 kr.

e.l.fEyebrow kit, den här gillar jag också skarpt, den är lite krämig och ger bra med färg. Denna kostar bara 37 kr.

Här kommer ett litet sammandrag med info från deras hemsida, där ni kan läsa mer och shoppa loss. http://www.eyeslipsface.se/ 

"En serie av kosmetika som återfuktar och livar upp ditt ansikte utan att du ska behöva handla upp alla dina pengar.
E.L.F. Cosmetics säljer bassmink, borstar, tillbehör, nagellack etc. för endast 15 kr per produkt! Dessutom hittar du mineralsmink och andra produkter under 100 kr.

Vi köper in de bästa ingredienserna till konkurrenskraftiga priser samt fokuserar på produkterna och inte förpackningarna. Du kan vara säker på att e.l.f Cosmetics alltid erbjuder toppkvalitet! E.L.F. Cosmetics har med vårt unika koncept lyckats få bort kundernas fokus från de dyra märkena. Det här är inget vanligt billigsmink utan vi erbjuder kunderna produkter med samma innehåll och förpackning som de mycket dyrare märkena."


Och du kan bara handla online och frakten går på endast 40 kr till Sverige.
Gå in på facebook och gilla deras sida, då får ni vara med att ta del av deras tips och kampanjer. https://www.facebook.com/pages/The-Beauty-Diary-of-Sweden/165853826810611

Shoppa loss  nu brudar och var extra vacker i sommar :)
Så här kan det se ut med Blue Moon skuggan och eyebrwo kit.
image description

 


Vardagslyx

Jag är tokigt kär i denna body butter, den luktar helt fantastiskt. Hade tillgodokvitto på Kicks så tänkte jag köper något helt onödigt och lotion går ju alltid åt och hittade denna och köpte. Åh wow vad jag älskar den.

 
Beauty Nutter? Here´s your butter. Orange flower and Amber
Mer information kan ni hitta här: http://www.kicks.se/anatomicals-/hudvard/kropp/bodylotion-c224/beauty-nutter-heres-your-butter-orange-flower-and-amber-p14936#product-info-read-more

Rekomenderar den varmt!


Sy tagerna

Det började i helgen då jag hittade ett par stuvbitar. Ett med mönster och sedan svart skinnimmitationstyg, och igår började jag klippa och googla på mina ting.
Idag har jag gjort en väska och ett mobile case. Väskan blev jag rätt nöjd med och caset blev snyggt men lite litet dock. Men jag får öva o öva så blir det nog bra framöver. :)

Här är resultatet.
Natti


Söndag...

Jaha då var det söndag igen då, inte för att jag känner någon skillnad på dagarna nu för tiden då jag mest bara är hemma och har det bra.
Från och med snart så blir det att vi måste ta oss i kragen och promenera, äta bättre och måttligt och sköt oss. Så jag hoppas att solen håller i sig och snön försvinner FORT så det blir enklare att röra på sig och man inte behöver pula på sig hela garderoben för att inte frysa ihjäl.

Nu ska jag snart åka till Birsta med mamma och se om jag hittar nåt att handla för på mitt presentkort jag fick. Jag har så mycket planer för hur jag skulle vilja göra här hemma men det är ju det där med kosing då... Väldigt dåligt med det tyvärr. Nåja, lite drömmar ska man väl ha antar jag. :)

Nu ska jag fixa det sista innan jag åker.


RSS 2.0