:)

Hej igen!

Ser ju att jag glömt att visa er hur hallen blev :) Jag ska ordna det i veckan både före och efter, tyvärr är det några lister kvar och en hänga som ska sättas upp. Men annars är det klart och så jädrans snyggt blev det :)

Har även slängt ut köksbänken och ställt upp köksbord och stolar och soffa och i badrummet har vi hyvat badkar och skåp :) Och har äntligen varit iväg med allt skräp på balkongen med så nu är det sommar fint där ute, bara ett par nya solstolar som saknas, och de köper vi så fort de har kommit in på lager igen :)

Idag har jag varit med min svärmor och min svägerska och handlat lite plant och loppisgrejer :)
Det blev 3 blommor, en sockerärt, prydnadskål, salladskål, isbergssallad, persilja, äntligen en jordgubbsampel och en tomatampel. Har även fixat till en trägrej som vi har ställt brickor på med ljuslykta och blomma.
Hittade även en stor balja som vi ha när vi vill sitta fotbad, och så hittade jag en blå bricka, en blå pall och en liten ljuslykta matchande den stora.

Jag lovar att jag ska uppdatera med bättre bilder och med bilder på allt väldigt snart och då med min vanliga kamera och inte mobilen :)

Ha det gott!
En liten uppdatering :)

Det är ju ett tag emellan mina inlägg :) En flitig bloggerska är jag ju inte direkt. :) Just nu håller min hall på att få sig ett ansiktslyft, och det blir så jädrans fint!!

Har även ändrat i köket lite, det kommer att komma före och efterbilder när allt är klart. Rum för rum alltså. Men jag tänkte bjuda på ett litet smakprov. ;)

Tänkte även visa mitt fynd på erikshjälpen igår. Kommer bli hur snyggt som helst.

Idag mår jag lite sisådär, förkyld och hängig, plus att det tokregnar ute. Vilket inte gör en piggare.
Men ska göra mig klar då vi ska åka till Hamsta loppis vid 12 tiden. Jag hoppas jag hittar något billigt och fint. Men lär väl antagligen hitta hur mycket som helst, brukar ju vara så när man inte har pengarna. Men kan ju åka dit igen en annan dag ;)

Vi satt även ordning lite potatis igår, pluttens bror ska få de av oss. Han har hjälpt oss så mycket så vi ska fixa lite kryddväxter och potatis till honom som han kan ha i stugan. :)

Ha det gott!


RSS 2.0