e.l.f Cosmetics

Jag är så sugen på att beställa smink igen. En massa fransar, härligt somriga lip gloss och annat smått och gott. Jag kommer lägga upp några bilder på några av mina favoriter.

Primer e.l.fEye primer, jag har den "hudfärgade" men är väldigt sugen på att testa gold och pearl. Den sitter bra tycker jag och den kostar bara 16 kr.

e.l.f
Ögonskugga med mycket pigment, perfekt till en sotning tex, här är Drama, jag gillar även Luxe och Blue Moon. Även denna kostar bara 16 kr.

e.l.fEyebrow kit, den här gillar jag också skarpt, den är lite krämig och ger bra med färg. Denna kostar bara 37 kr.

Här kommer ett litet sammandrag med info från deras hemsida, där ni kan läsa mer och shoppa loss. http://www.eyeslipsface.se/ 

"En serie av kosmetika som återfuktar och livar upp ditt ansikte utan att du ska behöva handla upp alla dina pengar.
E.L.F. Cosmetics säljer bassmink, borstar, tillbehör, nagellack etc. för endast 15 kr per produkt! Dessutom hittar du mineralsmink och andra produkter under 100 kr.

Vi köper in de bästa ingredienserna till konkurrenskraftiga priser samt fokuserar på produkterna och inte förpackningarna. Du kan vara säker på att e.l.f Cosmetics alltid erbjuder toppkvalitet! E.L.F. Cosmetics har med vårt unika koncept lyckats få bort kundernas fokus från de dyra märkena. Det här är inget vanligt billigsmink utan vi erbjuder kunderna produkter med samma innehåll och förpackning som de mycket dyrare märkena."


Och du kan bara handla online och frakten går på endast 40 kr till Sverige.
Gå in på facebook och gilla deras sida, då får ni vara med att ta del av deras tips och kampanjer. https://www.facebook.com/pages/The-Beauty-Diary-of-Sweden/165853826810611

Shoppa loss  nu brudar och var extra vacker i sommar :)
Så här kan det se ut med Blue Moon skuggan och eyebrwo kit.
image description

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0