:)

Hej igen!

Ser ju att jag glömt att visa er hur hallen blev :) Jag ska ordna det i veckan både före och efter, tyvärr är det några lister kvar och en hänga som ska sättas upp. Men annars är det klart och så jädrans snyggt blev det :)

Har även slängt ut köksbänken och ställt upp köksbord och stolar och soffa och i badrummet har vi hyvat badkar och skåp :) Och har äntligen varit iväg med allt skräp på balkongen med så nu är det sommar fint där ute, bara ett par nya solstolar som saknas, och de köper vi så fort de har kommit in på lager igen :)

Idag har jag varit med min svärmor och min svägerska och handlat lite plant och loppisgrejer :)
Det blev 3 blommor, en sockerärt, prydnadskål, salladskål, isbergssallad, persilja, äntligen en jordgubbsampel och en tomatampel. Har även fixat till en trägrej som vi har ställt brickor på med ljuslykta och blomma.
Hittade även en stor balja som vi ha när vi vill sitta fotbad, och så hittade jag en blå bricka, en blå pall och en liten ljuslykta matchande den stora.

Jag lovar att jag ska uppdatera med bättre bilder och med bilder på allt väldigt snart och då med min vanliga kamera och inte mobilen :)

Ha det gott!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0